Inovujte na TOP

Štartujeme zemiakovú sezónu 2023!
Nová sezóna sa už nezadržateľne blíži a my Vám konečne môžeme predstaviť všetky novinky, na ktorých sme celý rok intenzívne pracovali.
Tento rok sme si pre Vás pripravili tieto novinky:
Nová webstránka a zároveň e-shop www.sadbovezemiaky.sk .Vynovili a sprehľadnili sme pre Vás našu hlavnú webstránku, aby informácie o zemiakoch a rady o ich pestovaní boli pre Vás ľahko vyhľadateľné. Súčasťou novej stránky je aj eshop, cez ktorý si odrody môžete jednoducho objednať. Nové ceny sú už dostupné na stránke.
Nové inovatívne odrody zemiakov. Zúčastnili sme sa niekoľkých medzinárodných výstav, zemiakových seminárov a dní poľa aby sme Vám priniesli novinky zemiakov, ktoré sú výsledkom najnovších šľachtiteľských pokusov. Odrody reflektujú na prudké klimatické výkyvy ako sú horúčavy, suchá a následne obdobia dažďov.
Odrody Vám tu budeme postupne predstavovať. Pripravili sme odrody vhodné na bio pestovanie, odrody zemiakov, ktoré sú "low carb" vhodné pre ľudí s cukrovkou alebo ľudí, ktorí hľadajú nízko sacharidové odrody, odrody zaradené do kategórie "pochúťka", odrody vhodné na domáce hranolky ale aj pre profesiónalov, odrody pre veľkopestovateľov a mnoho ďaľších noviniek.
Počujeme sa, vidíme sa, tešíme sa na Vás!
#sezona #zemiaky #sadbovezemiaky
Štartujeme zemiakovú sezónu 2023! Nová sezóna sa už nezadržateľne blíži a my Vám konečne môžeme predstaviť všetky novinky, na ktorých sme celý rok intenzívne pracovali. Tento rok sme si pre Vás pripravili tieto novinky: 🥔Nová webstránka a zároveň e-shop www.sadbovezemiaky.sk .Vynovili a sprehľadnili sme pre Vás našu hlavnú webstránku, aby informácie o zemiakoch a rady o ich pestovaní boli pre Vás ľahko vyhľadateľné. Súčasťou novej stránky je aj eshop, cez ktorý si odrody môžete jednoducho objednať. Nové ceny sú už dostupné na stránke. 🥔 Nové inovatívne odrody zemiakov. Zúčastnili sme sa niekoľkých medzinárodných výstav, zemiakových seminárov a dní poľa aby sme Vám priniesli novinky zemiakov, ktoré sú výsledkom najnovších šľachtiteľských pokusov. Odrody reflektujú na prudké klimatické výkyvy ako sú horúčavy, suchá a následne obdobia dažďov. 🥔Odrody Vám tu budeme postupne predstavovať. Pripravili sme odrody vhodné na bio pestovanie, odrody zemiakov, ktoré sú "low carb" vhodné pre ľudí s cukrovkou alebo ľudí, ktorí hľadajú nízko sacharidové odrody, odrody zaradené do kategórie "pochúťka", odrody vhodné na domáce hranolky ale aj pre profesiónalov, odrody pre veľkopestovateľov a mnoho ďaľších noviniek. Počujeme sa, vidíme sa, tešíme sa na Vás! #sezona #zemiaky #sadbovezemiaky
·2585 Zobrazení