Inovujte na TOP

Platnosť vyprší: 07/12/2024
Doprava zdarma Moringa Caribbean Anti-Histamin
Moringa Caribbean Anti-Histamin
Čistý prášok zo sušených listov Moringa Caribbean vo veganských kapsuliach obohatený o Quercetin a BIO Vitamín C (extrakt zo šípky).

Pre všetky osoby citlivé na histamínovou intoleranciou s mimoriadne vysokou biologickou dostupnosťou a s účinným faktorom na intoleranciu histamínov. Účinne napomáha k zmierneniu gastro - alergických a zápalových prejavov.

Moringa
Moringa Caribbean je pestovaná ekologickým spôsobom vo vulkanickej oblasti ostrova Svätá Lucia. Prášok je vyrobený zo šetrne sušených listov stromu Moringa Oleifera. Vysoká dávka vitamínov, minerálov, esenciálnych aminokyselín a antioxidantov prispieva k zdraviu, vitalite a regenerácii. Účinný antioxidant napomáha pri liečbe vysokého krvného tlaku a cukrovky. Vďaka vysokému obsahu antioxidantov, flavonoidov a karoténov zmierňuje zápaly, pôsobí antibakteriálne.
https://www.moringacaribbean.sk/p/moringa-caribbean-anti-histamin
Moringa Caribbean Anti-Histamin Čistý prášok zo sušených listov Moringa Caribbean vo veganských kapsuliach obohatený o Quercetin a BIO Vitamín C (extrakt zo šípky). Pre všetky osoby citlivé na histamínovou intoleranciou s mimoriadne vysokou biologickou dostupnosťou a s účinným faktorom na intoleranciu histamínov. Účinne napomáha k zmierneniu gastro - alergických a zápalových prejavov. Moringa Moringa Caribbean je pestovaná ekologickým spôsobom vo vulkanickej oblasti ostrova Svätá Lucia. Prášok je vyrobený zo šetrne sušených listov stromu Moringa Oleifera. Vysoká dávka vitamínov, minerálov, esenciálnych aminokyselín a antioxidantov prispieva k zdraviu, vitalite a regenerácii. Účinný antioxidant napomáha pri liečbe vysokého krvného tlaku a cukrovky. Vďaka vysokému obsahu antioxidantov, flavonoidov a karoténov zmierňuje zápaly, pôsobí antibakteriálne. https://www.moringacaribbean.sk/p/moringa-caribbean-anti-histamin
·5461 Zobrazení